Datum objave:

GNK Dinamo predstavio suradnju s aplikacijom Sportening

Pročitajte i ovo

Sportening je inovativna aplikacija koja osigurava kompletan personalizirani sadržaj za navijače kroz sve relevantne informacije poput statistike, zanimljivosti, novosti i drugih događanja vezanih za klub koji prate. Navijači Dinama dobit će kroz Sportening aplikaciju i službeni kanal naziva ”GNK Dinamo Zagreb’’, centralizirano mjesto za pronalazak svih najvažnijih informacija o klubu.

Osim toga, navijači Dinama u Sporteningu mogu kreirati grupe s prijateljima, a chatbot imena “Pepper” slat će im u kanal sve najvažnije vijesti vezane uz Dinamo. Na taj način navijači će najbrže dolaziti do informacija o klubu te istovremeno mogu i komentirati sav sadržaj u grupama sa svojim prijateljima i drugim navijačima.

Posebnost ove aplikacije upravo je u tom spoju statistike i rezultata, mogućnosti komunikacije i interakcije fanova, te službenih vijesti i službene komunikacije od strane kluba. Aplikacija objedinjuje sve na jednom mjestu, a svakog navijača doslovno jedan klik dijeli od najvažnijih vijesti o njegovom klubu.

Dinamo će kroz ovu suradnju ujediniti svoje navijače u jednoj platformi i ostvariti s njima potpuno personaliziranu komunikaciju.

Kako možete zapratiti Dinamov kanal?

1. Preuzmite Sportening aplikaciju. Aplikacija je dostupna na Google Play Storeu i AppStoreu.

2. Kod opcije ”Moj klub” izaberite ”GNK Dinamo Zagreb”

3. Dodani ste u kanal ”GNK Dinamo Zagreb”

Navijači mogu kreirati vlastite grupe 

Sportening aplikacija namijenjena je sportskim fanovima, a posebna je po tome što je unutar nje integrirana i platforma za dopisivanje. Svim fanovima na aplikaciji su dostupne vijesti o njihovoj omiljenoj nogometnoj momčadi, navijači mogu stvarati grupe sa svojim prijateljima, te biti informirani pouzdanim sadržajem koji šalje “Pepper”.

U sklopu ove suradnje Dinamo je pokrenuo svoj službeni kanal, a svi fanovi mogu slobodno stvarati svoje vlastite grupe za komunikaciju s prijateljima i drugim navijačima. Isto tako, navijači mogu izabrati više klubova koje žele pratiti.

Tekst i fotografija: gnkdinamo.hr

Nedavno objavljeno