Datum objave:

Caffe de Matoš: Ovo ljeto mjesto za čaganje i chillanje je na Mažurancu!

Pročitajte i ovo

Već poznatu zagrebačku manifestaciju Caffe de Matoš ove godine  potražite u skrivenom dragulju Donjeg grada, u hladovini drvoreda i pod starinskim fenjerima! Tradicionalno dobri DJ setovi, bendovi, kvizovi, filmovi, igre i bogata ponuda odličnih hladnih  koktela i finih zalogaja od 18. lipnja pa sve do 12. rujna stanuju na novoj adresi: na Trgu  braće Mažuranić, iza zgrade Lada ili tik do HNK ili odmah pokraj Sokola (ali s potpuno  različitom vrstom glazbe ).  

Street food ludih okusa i naziva kao što su Shamanburger & Slatka Prosta, nudi za svakoga po  nešto – od mesojeda do vegetarijanaca, kokteli sa svih strana svijeta i naravno hladno pivo – sve to možete klopnuti i cugnuti na Mažurancu. I da, ledena aromatična limunada nikako nije  zanemariva u ljetnim danima i noćima.  

Za DJ pultom će nastupiti vrhunski zagrebački DJ-ji i razmrdati vaše pandemijske bokove, baš  kao i bendovi s live nastupima. Vraća se popularni kviz ZGoditak (ponovite svoje znanje o  Zagrebu i ako budete dobri poklon je zagarantiran), baš kao i kino na otvorenom. Ove godine  se ponedjeljkom isključivo smijemo uz komedije svjetskih produkcija. Jer ne samo da je smijeh  najveći lijek već nam je i te kako potreban.  

Novost u programu je izložba poezije mladih, modernih autora iz regije i radionice string arta za sve posjetitelje. Djela nastala na radionicama namijenjena su humanitarnoj aukciji koja  će se održavati online, na službenoj Facebook stranici manifestacije, uz veliku završnu aukciju  uživo predzadnjeg dana manifestacije. Sav prihod aukcije ide udruzi SOS Zagreb. Jer ipak je  Caffe de Matoš zagrebački event. 

Zaljubljenicima u selfije i fotke s frendovima zanimljiva će biti i nova scenografija koja, zbog  same lokacije i arhitekture koja je okružuje, objedinjuje već poznati retro duh Zagreba u „neka  dobra stara vremena“ i industrijski stil. Ako mislite da je nemoguće – uvjerit ćemo vas da je  baš moguće. 

Caffe de Matoš radnim danima svoja vrata otvara u 16 sati, a subotom i nedjeljom vas čeka na  jutarnjoj kavici (i možda ponekoj rakijici) na novoj špici od 10 sati. Zadnju rundu poslužujemo oko 24 sata i u skladu s preporukama epidemiologa. 

Sve detalje o programu i točnom rasporedu po danima donosimo u danima koji slijede, a  moguće će ih biti pronaći i na službenoj Facebook i Instagram stranici Caffea de Matoš. 

I ne zaboravite: What happens in Zagreb stays in Zagreb!

Tekst: Press

Nedavno objavljeno