Datum objave:

Zeleno-lijeva koalicija predala drugi financijski izvještaj za izbore za gradonačelnika Zagreba

Pročitajte i ovo

Platforma Možemo! s koalicijskim partnerima predala je u petak 21. svibnja 2021. godine, svoj drugi financijski izvještaj vezan za financiranje kampanje za gradonačelnika Grada Zagreb sukladno Zakonu o financiranju političkih aktivnosti, izborne promidžbe i referenduma.

Do sada je za potrebe kampanje za gradonačelnika, utrošeno 741.598,11 kn

Izbornu kampanju za gradonačelnika do petka 24. svibnja 2021. donirala je 631 fizička i pravna osoba. Prosječni iznos donacije iznosio je 397,25 kn. Ukupno je do sada putem donacija građana i pravnih osoba za kampanju za gradonačelnika prikupljeno 250.668,64 kn.

Naš financijski izvještaj još jednom pokazuje da se naša kampanja i dalje temelji na manjim pojedinačnim donacijama građana, odnosno pokazuje široku potporu građanki i građana. Kampanja smo s najvećim brojem malih donacija primljenih od građana. Ovim putem zahvaljujemo svima koji su donirali, kao i onima koji će to činiti i u narednim danima kampanje”- izjavili su predstavnici zeleno-lijeve koalicije.

Privremeno financijsko izvješće o primljenim donacijama i troškovima (rashodima) kampanje objavljeno je na stranicama Državnog izbornog povjerenstva sukladno zakonu.

Tekst: Press

Nedavno objavljeno