Portali

Zagrebački magazin djeluje zajedno s čak tri zagrebačka portala.

fotografijezagreba.hr

Portal Fotografije Zagreba okuplja nekoliko desetaka tisuća zagrebačkih fotografija od 2013. godine do danas, a nasljednik je sustava Zbirka_LG – baze fotografija platforme Lice Grada.

U sklopu baze fotografija servisa Fotografije Zagreba možete pronaći širok spektar fotografijja – od fotografija života sa zagrebačkih ulica, gradske arhitekture i vizura, do različitih ilustrativnih fotografija, fotoreportaža i događaja.

Više o portalu Fotografije Zagreba saznajte klikom ovdje.

licegrada.hr

Lice Grada je partnerski portal Zagrebačkog magazina, a predstavlja se kao portal koji ima jedan cilj, a to je promocija vrijednosti, kulturne baštine, povijesti i ljepota Grada Zagreba.

S obzirom na bogatu prošlost, lijepu sadašnjost i svijetlu budućnost grada Zagreba, Lice Grada i nema tako težak posao. Na ovom se portalu svaki dan možemo svi zajedno podsjetiti na sve ono što Zagreb može ponuditi, možemo čitati zagrebačke priče, poznate i nepoznate, kao i saznati o tome što nam grad donosi u budućnosti.

Više o portalu Lice Grada saznajte klikom ovdje.

maksimir.hr

Priča oko Magazina Maksimir izrodila se iz privrženosti ovom zagrebačkom kvartu za koji volimo reći da je najzeleniji i najslađi kvart u gradu Zagrebu. Smješten u istočnom dijelu grada, Maksimir obuhvaća remetske i bukovačke brijege, Maksimirsku cestu koja je udomaćila istoimeni park i stadion, a na tom je potezu i Kraš koji ovom kvartu daje posebno slatku aromu.

Više o Magazinu Maksimir saznajte klikom ovdje.