Datum objave:

Osam razreda iz sedam zagrebačkih škola u finalu Izzi Kvizzija – online natjecanje u znanju

Pročitajte i ovo

Prvi put u Hrvatskoj, od 22. ožujka do 6. svibnja, održava se najveće online natjecanje u znanju za učenike razredne nastave Izzi Kvizzi, u kojem sudjeluje 12.000 učenika iz gotovo 900 razreda diljem Hrvatske.

Finale IZZI Kvizzija održava se od 3. do 6. svibnja, u njemu sudjeluje deset najboljih razreda u svakoj generaciji (od 1. do 4. razreda), a pobijedit će razred koji ponudi najviše točnih odgovora u najkraćem vremenu. 

U finale Izzi Kvizzija ušlo je čak osam zagrebačkih razreda. Među prvašićima to su 1.C OŠ Nikole Tesle i 1.A OŠ Medvedgrad, među drugim razredima u finalu je 2.C OŠ Alojzija Stepinca, a među trećim razredima finalisti su 3.B OŠ Ivana Meštrovića i 3.B OŠ Granešina. U finalu Izzi Kvizzija u kategoriji četvrtih razreda su čak 3 zagrebačke škole – OŠ Ivana Gorana Kovačića (4.B), OŠ Alojzija Stepinca (4.A) i OŠ Ante Kovačića (4.D).

Najveće online natjecanje u znanju održava se na hrvatskoj digitalnoj platformi IZZI koju je izdavač Profil Klett otvorio besplatno svim učiteljima i učenicima u Hrvatskoj u vrijeme pandemije koronavirusa.

Tekst: Press

Nedavno objavljeno