Fotografije

Portal Zagrebački magazin (zagrebackimagazin.hr) pri objavi autorskih članaka koristi fotografije servisa Fotografije Zagreba (fotografijezagreba.hr). Riječ je o bazi fotografija koja potječe od platforme Lice Grada (licegrada.hr i licegrada.media).

“Kada je u srpnju 2013. godine Lice Grada prvi put ugledalo svjetlo dana i zauzelo svoj mali dio na internetskim prostranstvima, ideja i filozofija su bili usmjereni prema fotografijama grada Zagreba. Ništa se nije promjenilo do danas. Dapače, u ovih nekoliko godina, Lice Grada se pretvorilo u pravu platformu koju čine dva portala, a od kojih jedan sadrži i veliku bazu zagrebačkih fotografija. Portal licegrada.hr je zagrebački portal koji donosi dnevnu dozu Zagreba, portal licegrada.media je medijski dio platforme koji sadrži bazu od nekoliko desetaka tisuća različitih zagrebačkih fotografija (sustav Zbirka_LG).” navodi se na stranicama portala licegrada.hr

Gotovo svakodnevno smo na zagrebačkim ulicama gdje prikupljamo nove fotografije različite tematike, prenosimo šarm zagrebačkog duha na vaše pametne telefone, tablete i laptope, te našim fotografijama želimo zamrznuti vrijeme i pričati zagrebačke priče na naš jedinstven način.

U SKLOPU BAZE FOTOGRAFIJA SERVISA FOTOGRAFIJE ZAGREBA MOŽETE PRONAĆI ŠIROK SPEKTAR FOTOGRAFIJA – OD FOTOGRAFIJA ŽIVOTA SA ZAGREBAČKIH ULICA, GRADSKE ARHITEKTURE I VIZURA, DO RAZLIČITIH ILUSTRATIVNIH FOTOGRAFIJA, FOTOREPORTAŽA I DOGAĐAJA.

Sve fotografske rubrike portala Zagrebački magazin možete pronaći u rubrici Fotografije Zagreba klikom ovdje.

Fotografije servisa Fotografije Zagreba možete pretraživati klikom na fotografijezagreba.hr/pretraga